• Online právě 4 lidé.
• Posledni zápis na chatu

18.02.2013, 23:14
od Monika
• Posledni reakce v sekci "Zeptali jste se" k článku
Autocenzura :)
20.08.2007, 12:05
od Sysel
"  Aktuální Heroplán.
"  Chcete vědět co se děje?
Pošlete nám svůj mail!


návštěvníků od 15. dubna 2003
[CNW:Counter]

Diskografie

Alba:
Vlasta Redl - Pecky téměř všecky
1987  Samson & Máci - Pohoda
1988  Slávek Janoušek - Kdo to zavinil
1989  AG Flek - Dohrála hudba
1990  Janoušek-Redl-Lenk - Zůstali jsme doma
1990  Vlasta Redl - Na výletě
1991  AG Flek - Tramtárie
Vlasta Redl a KDJ 1992  Vlasta Redl - Staré pecky
1993  Fleret - Secondhand za hubičku
1994  Vlasta Redl - AG Flek & Hradišťan - Jiří Pavlica
1995  AG Flek - Dohrála hudba + 1
1995  Janoušek-Redl-Lenk - Kde domov můj
1995  Zuzana Homolová - Slovenské Balady
1997  Vlasta Redl o kolo zpět
Vlasta Redl o kolo zpět 1998  Vlasta Redl & Každý den jinak
2000  Vlasta Redl - Pecky téměř všecky
2004  Vlasta Redl a KDJ - Dopisy z květin
2006  Vlasta Redl, Slávek Janoušek a Jaroslav Samson Lenk - Barvy domova

Samplery:
1986  Porta '86 - Letiště
1987  Porta '87 - Večer křupavých srdíček
1988  Porta '88 - Tancovačka, Poslední komár letos, Sbohem galánečko
AG Flek - Dohrála hudba 1989  Porta '89 - A vy páni muzikanti, Zůstali jsme doma
1989  Folkové Vánoce - V pořádku, Ve vysokých horách
1993  Vivat Vita '93 - Letiště, Husličky
1993  Mí kamarádi- Rehradice, Můžeš mě holka
1993  Káva a čaj - A vy páni muzikanti, Letiště
1995  Na kloboučku 2 - Tush (ZZ Top)
1997  Barvy českého folku - (11 písní z různých alb)
1997  F&C HITY
Vlasta Redl AG Flek & Jiří Pavlica Hradišťan 1998  Prázdniny v Telči - V hornom dolnom konci, Vracaja sa dom
1998  F&C HITY
1999  20 folkových písní
2003  Vivat Vita 1984-2003 - Co když

Spoluúčast:
1991  Fleret - Tož vitajte, ogaři (Bečva, Umělci na šňůře, Hospoda U Davida)
Vlasta Redl - Stare pecky 1991  Folk Team - Všechna ta smutná hudba (Písničkář)
1993  Roman Horký a hosté
1994  Druhá Tráva - Starodávný svět (Krvavá Marie)
1995  Novotný Luboš - Radost zarmoucených (Smutkům)
1995  Janoušek Slávek - Imaginární hospoda s těmito štamgasty: Vlasta Redl, Luboš Vondrák (Mumie, Klukovské války, Jasnovidecká, Byla to jízda, Nádherný letní den, Je to' možný, tohleto?, Kdo to zavinil, Imaginární hospoda)
1997  Michal Tučný - Kosmický vandr
AG Flek - Tramtárie 2000  Luboš Novotný - Venku z trávy
2000  Slávek Klecandr - Protější břeh
2001  Laputa
2002  Slávek Janoušek - Letadlo

Singly a EP:
1987  AG Flek - Ve vysokých horách, a ta druhá?
1987  AG Flek - Vlaštovka, Sen noci svatebčanské
Vlasta Redl - Na výletě 1987  AG Flek - Carpe diem, Dohrála hudba
1987  Máci - Mojí první múze
1989  Fleret (EP)
1990  Janoušek-Redl-Samson - Zůstali jsme doma, Vánoční